Over mij

Ik ben Karla la Gasse en ik heb in juni de opleiding tot OERsterk Coach afgerond. Wie ik ben: een vrouw van 59, die weer een mooi nieuw pad bewandelt.

Inmiddels heb ik veel kennis over en ervaring met de veranderingen die je als vrouw ondergaat als je wat ouder wordt. Vaak is er onbegrip van de mensen om je heen, thuis of op het werk. Wat is er aan de hand met haar? Zowel ik als jij wil niet bekend staan als die “klager”. 

Mijn bedrijf heet niet voor niks: KRACHTIG door KARLA. KdK zijn overigens ook de initialen van mijn meisjesnaam en op die naam ben ik trots. Als geboren boerendochter, stond ik al vroeg met mijn voeten in de klei. “No nonsens en niet te flauw: kusje erop en beter, maar dat werkt niet voor alles”. Karla betekent STERK, DAPPER en VRIJ. En dat is precies waar ik voor sta.

Wie ben jij? Een vrouw van 40+! En dat is precies waar ik mijn pijlen op richt. Als je denkt: Wat gebeurt er met mijn lijf, waarom voel ik me zo? Je wilt beter in je vel komen te zitten, kortom meer uit je leven halen. Gelukkig heb jij mij gevonden. Waar komen je klachten door en nog mooier: WAT GAAN WE ERAAN DOEN?  Blijf daar niet mee rondlopen. Het kan natuurlijk ook hele andere redenen hebben. STRESS OF TE DRUK IN JE HOOFD. Wij worden niet voor niks de sandwich generatie genoemd. Zorg voor je ouders en je staat ook  nog vaak klaar voor je kinderen. En wie weet heb je ook nog een partner, huisdieren..moet ik doorgaan. Wie zorgt er voor jou?

Schrijf je nu alvast in voor het gratis E-book: Ik wil (door)slapen! 5 tips vanuit OERsterk. Bijkomende klachten zijn natuurlijk vermoeidheid overdag en een kort lontje. Er zit een vragenlijst in, die jou al meer inzicht geeft.

Ik vind het mateloos interessant om jou te mogen begeleiden naar een nieuwe staat van zijn, zodat je weer blij en tevreden in de spiegel kunt kijken. Mijn missie is om jou naar een nieuwe gezonde en vitale fase te begeleiden.

VANUIT de OERsterk principes en  alles wat ik heb geleerd, heb ik een programma voor alle vrouwen van 40+ ontwikkeld: MOVE. Dit programma staat voor: Mindset, Ontspanning, Vitaliteit en Emoties en het is zeker niet alleen overgang gerelateerd.

Hoe kijk je naar je klachten? Kun je iets vriendelijker naar jezelf kijken? Kun je echt ontspannen? Eet je goed, beweeg je voldoende en hoe ga je met je eigen emoties om. Mag het er zijn? Het hoeft niet altijd fijn te zijn, het is wat het is.

Ik bied een pakket aan wat bestaat uit een uitgebreid assessment, een duidelijk plan van aanpak, 3 individuele coaching gesprekken en een afrondend gesprek. Stap voor stap begeleid ik jou naar een beter leven. Iedereen blij, inclusief jij! Op naar een vitaal en gezond leven, waar body en mind in balans zijn.

Karla
KRACHTIG door KARLA